Suveren seier i triatlon

Suveren seier i triatlon

Under Ålvundfjorddagene lørdag 11.06, ble det avholdt supersprint i triatlon, som bestod av 400 meter svømming, 11 kilometer sykling og 2,5 kilometer løping. I strålende solskinn og vanntempratur på nesten 16 grader stilte Norodd Triatlon med fem mann på startstreken.

Det var Paul Hole som var klart raskest i vannet. Med en god ledelse på ca 50 meter var han raskest inn til skiftesonen. Forspranget skulle vise seg å være kortvarig, da han fikk store problemer med glidelåsen på våtdrakten. Kristian Mossing fra Ålvundfjord var først ut av skiftesonen, men like bak kom både Paul Hole og Erik Jordahl.

Jordahl var rask på syklingen og det tok ikke lang tid før han var i ledelsen.

Den ledelsen skulle vise seg og holde helt til mål. Jordahl klokket inn på imponerende 39.20, hele 4 minutter og 50 sekunder forran Mossing på andreplass.

Jordahl sier selv at han var svært fornøyd med svømmingen. Han har nylig lært seg å svømme crawl, og det er denne svømmetypen man beveger seg raskest igjennom vannet med og sparer mest energi på.

De andre fra Nordd Triatlon kom inn som henholdsvis nr. 5, 7, 8 og 9.

Jordahls samboer, Ellen Jendal, er også en del av triatlongruppen, men hadde tatt turen til Birkebeinerrittet denne lørdagen. Hun løp på 1.56.23, noe som holdt til en 54.-plass i K50-klassen.

Hole, som er styreleder i triatlonklubben, håper at flere nå tar steget og blir med for å prøve seg på denne fantastiske sporten. Det er plass til mange medlemmer.

Neste helg stiller Norodd triatlon med fem på startstreken på Rena Triathlon og to på startstreken på Hvaler Triathlon og en på halvironman i Kronborg, Danmark.

Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016 Suveren seier i triatlon - Ålvundfjord triathlon 2016