Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet

Norodd-utøvere deltok på Rena, Hvaler og i Danmark.

Norodd Triatlon har vært aktive i helgen med fem deltakere på Rena Triathlon, to deltakere på Hvaler Tri og en deltaker på Ironman 70.3 i Kronborg i Danmark.

På Rena deltok Stefan Kanestrøm og Ellen Jendal på sprint. Kanestrøm kom inn på 1.20.01, som holdt til seier i klassen Master 1. Ellen Jendal, som stilte i Master 2-klassen, kom i mål på 1.22.44. Jendal var best av kvinnene.

Tilbake etter operasjon

På olympisk distanse stilte Norodd med tre herrer. Erik Jordahls debut på distansen endte på 2.17.58 og en 2.-plass i Master 2-klassen. Paul Hole, som er i sitt siste år som senior, kom inn på 2.28.24 og 15.-plass. Niclas D'Angelo tok 28.-plassen med 2.56.12 på sin første olympiske distanse etter en kneoperasjon.

– Regnet holdt så vidt unna, men det ble mye kjemping med vinden. Med nesten 8 m/s, så visste vi at dette kom til å by på utfordringer, noe gjengen i Norodd satte pris på – siden løypa er forholdsvis flat og ikke har noen særlige utfordringer fra før, sier Paul Hole i Norodd Triatlon om løpet.

Imponerte i Danmark

Under Hvaler Tri var distansen satt til 500 meter svømming, 16 km sykling og 5 km løping. Eskil Stokke stilte i klassen M20-39. Han kom inn på tiden 1.10.01, og det holdt til en 43.-plass i klassen.

Per Morten Hjemgård løp inn på 1.21.41, som ga han 40.-plass i klassen M40-49.

Robert Steen forsvarte de gule fargene i Kronborg i Danmark på halv Ironman. Den flotte tiden på 4.40.11 ga en 16.-plass i klassen M35-39.

Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon Gjorde seg bemerket på triatlon i Norge og utlandet - Rena Triathlon